Sivut

Enne(Kuva Jenni Sohlberg)

 RTK1 Nordysak Bonjour-Bubbe
"ENNE"
siperianhuskyuros
s. 20.11.2008

Terveys
Silmät terveet (071210)
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0 (071210)
Selkä SP0 (selkä kuvattu epävirallisesti terveeksi talvella 2017)
kastroitu 18.3.2015 eturauhasvaivojen vuoksi

Parhaat tulokset
2 x REK2
JUN ERI

TOKO AVO3
Agility MAXI2
Rally-toko ALOHYV x 3

Maailman kuningas, mammanpoika, laumasielu.

Enne on innokas monitoimikoira, joka tykkää tehdä ja toimia. Arjessa se on kovapäinen ja vaatii selkeät rajat, mutta on kuitenkin äärettömän helppo koira kotona ja kuljettaessa. Nuorempana olleet haasteet vieraisiin paikkoihin sopeutumisessa ovat helpottaneet, ja Enne kulkee tyytyväisenä mukana niin kauan, kun sitä ei jätetä yksin vieraaseen paikkaan.

Enne nauttii juoksemisesta, mutta harmillisesti suuren riista- ja saalisvietin vuoksi sen irtipitäminen on mahdollista melko harvoin ja vain tarkkaan valituissa paikoissa. Juoksuhalujaan Enne pääsee purkamaan agilityradalla, ja se nauttiikin lajista todella paljon. Valjakossa sen työskentelymotivaatio oli nuorempana hyvä, mutta terveysongelmien ja kipuilujen jälkeen se ei ole päässyt enää samaan tahtiin kiinni. Oman haasteensa tuo myös koirien hyvin erilaiset vauhdit vetolenkeillä - syksyllä 2016 päätinkin tästä johtuen, etten enää juoksuta niitä yhdessä esimerkiksi kickbikella, vaan molemmilla tulee olla oma taakkansa vedettävänä.
 
Agilityn lisäksi Enne puuhastelee tokon, rally-tokon ja jäljen parissa. Se nauttii tekemisestä, mutta sen toistokestävyys ei ole kovin korkea.