Sivut

sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Voi jukra - FI TVA Lysti!!

Siinä missä KVA-arvoa osasin vähän odottaa ja toivoa, eilisen TVA tulikin melkolailla puskista. Treenimäärä ennen koetta oli hävettävän pieni ja tuntui, että treeneissä enemmän pilattiin asioita kuin saatiin onnistumisia. Pohjatyö kuitenkin kantaa pitkälle, ja kokeesta jäikin superhyvä fiilis. Muutamassa liikkeessä olisin itse napannut jokusen pisteen pois.

Paikkaistuminen 10 - jäi kivasti, ei reaktiota muiden käskyihin

Paikkamakuu ja luoksetulo 10 - omaan makuuni vähän maahanmeno. Ei reagoinut muiden käskyihin kummassakaan vaiheessa. Kutsuin eteen, tuli varmasti joskin mun mielestä inasen vinoon. Sivullesiirtymä varma ja reipas.

--

Tunnari 10 - varma ja hieno, ehkä vähän hidas palautus. Luovutti sivulla.

Seuraaminen 8,5 - yksi haukahdus, kielsin. Paransi fiilistä tosi paljon! Vähän väljyyttä, muuten jäi kiva olo itselle. Kaavio tuntui tosi lyhyeltä!

Kiertohässäkkä 10 - meidän bravuuri ♡ ei ihan fokusoinut kiertoa lähdössä, mutta lähti hienosti eteenpäin etsimään ja kiersi varmasti kun bongasi tötsän. Asento seiso, oli hyvä. Nouto ja hyppy varmat. Luovutus sivulle, inasen hidas. Liikkuri unohti käskyttää luovutuksen ja sen sijaan päätti liikkeen, joten pitkä, hieno pito. Tuomari lopulta antoi luovutuskäskyn :D

Luoksari 9 - molemmat stopit venyi, tuli hyvin suoraa sivulle.

Ohjattu 8 - arvoin oikean. Arvasin heti, että keskikapulalle päädytään, ja oikeassa olin. Merkki vähän hidas. Pysähtyi hyvin ylimääräisellä käskyllä ja korjasi supervarmasti! Luovutti hyvin sivulla, taisi tosin pyöräyttää kapulaa pari kertaa, mutta tuomari ei tätä paikaltaan tainnut nähdä.

Kaukot 10 - i-s-m-s-i-m. Hienot! Superhieno i-s -vaihto!!

Zeta 10 - s-i-m. Ohjaaja oli taas kujalla tötsien kanssa, onneksi pelastelin omaa höpöilyä suunnilleen kivasti. Lysti oli hyvä.

Ruutu 6 - yhdellä merkittömälle, jäi ihan oikeaan reunaan, mutta riskillä jätin korjaamatta (onneksi, oli kokonaan sisällä!). Ei bongannut ruutua, lähti hitaasti mutta koko ajan liikkuen. En antanut uusia käskyjä, bongasi ruudun itse, mutta stopista jäi kovin etureunaan. Käskin peruuttaa, jolloin istui ennen liikkumista. Sen jälkeen upea peruutus! (Kokeessa on hyvä kokeilla ekaa kertaa tuolta etäisyydeltä!) Loppuliike hieno ja varma.


Yhteensä siis 289,5 pistettä, TK4 ja KP. Tuomarina Juha Kurtti. Ruudun ajattelin menevän nollille istumisen takia, mutta koska Ly oli istuessaan kokonaan ruudussa, ei se vielä ollutkaan nollaava tekijä.

Menin itse kehään melko huolettomasti, enkä ollut lainkaan perillä esimerkiksi liikejärjestyksestä. Tästä johtuen vähän puskin Lystiä sosiaaliseen palkkaan, koska en tiennyt mihin mennä ja valmistautua... Yllättävää kyllä Ly vastasi palkkaan kivasti - yleensä kokeissa se on tosikkotyöläinen eikä arvosta ylimääräistä häslinkiä lainkaan. Kiva ylläri siis, että saatiin muutamat pomputkin aikaan!

En vienyt Lystiä välissä lainkaan autoon, toin sen sisään jo 20 minuuttia ennen paikkiksia ja niiden jälkeen käytin pikaisesti ulkona. Hallissa odoteltiin kahden meitä ennen olleen koirakon ajan, Lysti oli rennosti katollaan rapsuteltavanani ja teki kivasti pikkujuttuja ennen kehää. Oma jännitys pysyi kivasti kurissa ja ehkä siksi Lystikin oli niin oma itsensä, kun ei tarvinut ihmetellä omaa käytöstäni.

2 kommenttia: