Sivut

maanantai 4. joulukuuta 2017

Kohti tokokoetta

Eilen käytiin treenaamassa Riihimäellä tokokoetta silmällä pitäen. Kun kerran suunta oli sisätiloihin, lämpimään ja riittävän isoon halliin, oli treenilistalla ohjattu nouto ja kierto. Myös ruutua pitäisi päästä treenaamaan, mutta sitä en halunnut DIA:lla treenata tilan kapeiden takia.

Lysti oli tohkeissaan. Se ei meinannut pysyä nahoissaan päästessään halliin, mutta ääni pysyi poissa! Jes! Tehtiin alkuun vähän seuruuta, palkka takakautta kiertämisen jälkeen heittäen eteen. Hienoa! Muutama jäävä superhienoilla asennoilla, palkka sekalaisesti takaa tai heittämällä.

Ohjatun Jenni liikkuroi. Viimeksi oikea oli vaikea, sillä Ly ei nähnyt kapulaa merkiltä lainkaan. Kapula oli ruutumerkkien välissä varjossa näkymättömissä ja Lysti luopui ruudusta menemättä niin lähelle, että olisi bongannut kapulan. Eilen merkille meno oli tahmea, mutta noutoon lähti supervarmasti. Vapautin heitetylle pallolle kesken matkan .

Kiertoa tehtiin pelkkänä kiertona, matkalla avoeste ja aksaeste sekä putken paino ja muurin päälipalikoita. Jenni liikkuroi ja vei kapulat. Sen jälkeen Jenni heitti vielä yhden kapulan ja leluja. Alkuun oli vaikeaa - ekalla Lysti lähti kiertoon, mutta kierrettyään kaarsi hakemaan kapulaa luoksetulon sijaan. Toisella ja kolmannella luuli tehneensä väärin ja juoksi tötsän ohi etsimään kierrettävää kohdetta. Helpotettiin vähän ja saatiin hieno onnistuminen. Toinen samalla tavalla, ja lopuksi yksi vaikeampi. Tämä oli hieno!

Välissä Lysti meni tauolle portin taakse Riemun treenatessa. Nätisti napotti hiljaa ja odotti vuoroaan, pieni murunen. Tauon jälkeen muutama lyhyt seuruu heittopalkalla, tämä tuntuu toimivan. Lopuksi kaukoja, Jenni katsoi liikkumista. Pohdiskeltiin vähän tekniikan muistuttelua - tällä hetkellä Lysti kyllä tekee vaihdot vaivatta, mutta mustavalkoinen nollatoleranssi liikkumiseen on kadonnut. Nyt vähän paluuta taaksepäin ja muistellaan kaukojumpilla tekniikkaa, jottei tulisi tyhmiä pistemenetyksiä kokeessa.


Kuva täysin tekstiin liittymätön otos hakuleiritunnelmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti