Sivut

torstai 26. toukokuuta 2016

Kohti koekautta

En ymmärrä, mihin kaikki aika oikein katoaa! Koneella on tullut töiden jälkeen oltua todella vähän, joten koska tulevina viikkoina riittää tapahtumia, koitan epätoivon vimmalla paikata blogihiljaisuutta (ja saada tätäkin pysymään edes suunnilleen menossa mukana) päivittämällä lounastauolla puhelimella - käyhän se näinkin :D

Laiduntajat töissä ;)

Koekauteen valmistaudutaan kovaa vauhtia. Maastoissa on treenattu niin jälkeä kuin esineitäkin, ja tottista on tehty ainakin puolitehoisesti ;) eilen oli Lystin fyssari, ja ilokseni sain kuulla pienen olevan paremmassa kunnossa kuin aikoihin! Kultapilvellä on kuitenkin synkeä reunus - fyssari totesi eron olevan huomattava nyt tokotauon aikana verrattuna aktiiviseen treenikauteen. Vähänhän se pistää miettimään harrastusvalintoja... mutta onneksi tätä voi pähkäillä sitten syksyllä, kun jälkikauden jälkeen alkaa miettiä talven lajeja.

Kesän iloja. Entsun uimakausi ei ole vielä alkanut, se kun edellyttää myös oman talviturkin heittoa... Saattaa vielä tovi mennä!

Sunnuntaina päästään kuitenkin ensimmäistä kertaa tositoimiin, kun suuntaamme voittajaluokan jäljelle kokeeseen - tai no, toiveissa on niin putkeen mennyt tottis, että pääsemme jäljelle asti. Jännitys on jo aika korkealla, saapi nähdä... Hyvällä fiiliksellä kuitenkin, muutamat hyvän mielen viimeistelytreenit koitetaan tejdä ja sen jälkeen tehdään se, mihin sunnuntaina pystytään :)


Lysti Helsingin retkellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti