Sivut

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Lystille EVL1!

Tänään käytiin Lystin kanssa tokokokeessa. Viime aikojen treenit on olleet aika heikoissa kantimissa (=niitä ei ole ollut), koska arki on ollut melko kiireistä, ja sopivasti Lysti onnistui saamaan vielä jonkunlaisen ripulin aiemmin viikolla, ja olikin useamman päivän "poissa pelistä" - omasta mielestään siis elämänsä kunnossa, mutta jos työpäivän jälkeen saa siivota useammat ripulit sisältä, ei treenaaminen tunnu kovin hyvältä idealta... Joten aika pitkälti mentiin mentaliteetilla "lahjattomat treenaa" :D


Paikallaolo, osa 1: 10
Paikallaolo, osa2: 8 - ohjaaja kämmäsi kyllä totaalisesti! Lysti oli rivin viimeinen koira, ja sen naapuri oli istumisen aikana mennyt maahan. Oma jännitys (kröhöm, ja huono sääntöjen lukeminen...) ja uusi tilanne toivat vähän lisähaastetta. Liikkurihan siis lähti liikkeelle koirien takana tavalliseen tapaan. Lystin kohdalle pysähtyi ja katsoi mua. Pasmani menivät ihan sekaisin, ja käskin koiran maahan. No, hyvä muuten, mutta eka kiekkahan on mahdollisten maahan menneiden koirien nostamista varten :D Pahintahan oli se, että toinen ohjaajakin käski koiransa maahan oman käskyni jälkeen... Oman mokani tajusin heti käskyn annettuani, mutta minkäs teet enää siinä vaiheessa... Huoh :D Loppuliike meni hyvin.

---

Luoksetulo: 9,5 - mun mielestä stoppi venyi turhan paljon, maahanmenokin taisi olla vähän hidas. Vikan osuuden tuli muistaakseni tällä kertaa ihan kivalla vauhdilla.

Ruutu: 8 - tavoite kokeessa oli, että ruutu saadaan nollata, kunhan muut liikkeet sujuvat edes suunnilleen :D Meillä on merkitön merkki ollut siis aivan päreinä viime aikoina, eikä tämä treenaamattomuus oikein auta tilannetta... Pari toistoa otettiin torstaina, enkä ollut kovin luottavaisin mielin... Vaan sinnehän se meni, tosin juuri ja juuri riittävän pitkälle. Ruutuun lähti vähän takaviistoon, mutta bongasi hienosti ja korjasi linjan. Pysähtyi ruudun etunauhan eteen, korjasi hyvin käskystä ruutuun. Mun makuun maahanmeno vähän hidas. Loppu taisi olla ok.

Seuraaminen: 7 - tästä oltiin kyllä hyvin eri mieltä tuomarin kanssa... Itse olisin antanut nollan, varoituksen ja heittänyt pihalle. Järkyttävä meteli, haukkui ihan urakalla. Aargh.

Zeta: 10 - no ei sekään nyt ihan kymppisuoritus ollut, mutta asennot oikeat ja paketti suunnilleen kasassa.

Ohjattu: 10 - oikea. Hyvä merkki, hienosti kapulalle, nosti ja palautti nopeasti. Siistimpi palautus kuin viime aikoina on ollut.

Kaukot: 6 - ennakoi s-i -vaihdon. Taisi vähän liikkua eteenpäin.

Tunnari: 9 - otti oman, tiputti, varmisteli ja toi lopulta oman. Meinasi ottaa vieraankin välissä. Hämmentävää.

---

Kiertohyppy: 10 - note to self: käsimerkki vasta suullisen käskyn aikana, onneksi sain suuni auki nopeasti, koira nimittäin lähti käsimerkistä kapulalle :D

Yhteensä 278 pistettä, EVL1 ja sijoitus 1/7. Tuomarina Juha Kurtti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti