Sivut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lystille VOI1

Käytiin eilen Forssassa Lystin toisessa voittajaluokan tokokokeessa. Harmillisesti keltanokkatokoilijan puhelimesta loppui akku toisen liikkeen kohdalla, joten videomateriaalia ei ole.
Sekoitettu järjestys, tässä pisteet (ja analyysit) suunnilleen suoritusjärjestyksessä:

Paikkis 10 - tuli kehään ja jäi makaamaan tosi hyvällä asenteella rauhassa, vaikka ennen kehään menoa muita koiria haukutettiin ja kitisivät (myös makuun aikana). Jäi ryhdikkäästi ja oli ryhdikäs ja rauhallinen edelleen palatessani.

Hyppynouto 10 - omaan makuuni edelleen kapulalle meno saisi olla kauniimpi, muuten hieno.
Kaukot 6 - tuplakäsky istumisesta seisomiseen, seisomisesta meni istumisen sijaan maahan eikä noussut toisellakaan käskyllä istumaan. Lysti tajusi homman menneen pieleen ja oli tämän jälkeen vähän laama, vire ei noussut lainkaan normaalille tasolle.
Luoksari 8,5 - hitain IKINÄ! Tulihan se laukalla juu, mutta ei yhtään sellaisella ihanalla, tutulla Lysti-asenteella. Ehdottomasti paras oli viimeinen pätkä, jossa oli jo tuttu tekemisen meininkiä mukana.
Metalli 10 - hieno! Toi laukalla takaisin, tätä iloa pääsee harvoin näkemään!
Tunnari 10 - ei parasta Lystiä. Tuomari sanoi, että oli lähellä ettei ottanut vierasta kapulaa suuhun, itse en osannut edes sanoa ottiko vai eikö ottanut. Asenne ei siis toivotulla tasolla, ehti hetken puuhastella kapuloilla ennen kuin muisti, miten tehdään rauhassa ja tarkasti töitä. Hyvin kuitenkin etsi ja toi oman. Palautus hieno, ei pureskellut missään vaiheessa.

Liikkeestä istuminen 9 - tämä oli omaan silmään hyvä, istuminen kaiketi vähän hidas, kun pisteitä on lähtenyt?
Seuruu 8,5 - paljon hyvää: piti paikkansa paremmin kuin aiemmin, kontakti pääasiassa oikein hyvä. Juoksussa vähän räjähti pakka käsiin, mutta pysyi suunnilleen ruodussa ja ennenkaikkea hiljaa! Askelsiirtymät hienoja, uusilla käskyillä selvittiin niistäkin ilman ääntä. Jossain vaiheessa (tosi epäloogisessa kohdassa, varmaan jossain peruskäännöksessä) kokeen ainoa ääni. Käännöksiä täytyy tehotreenata, vähän väljiä ja sinne päin tehtyjä.
Ruutu 10 - mahtava! Ensimmäinen liike, jossa Lysti selvästi vapautui ja antoi mennä miljardia.
Kokonaisvaikutus 10 - :)


Yhteensä 289 pistettä, VOI1, KP, sij. 1/4. Tuomarina Ilkka Stén. 

 Kuvat Kaisa Onnela-Ranta - kiitos!

2 kommenttia: