Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Voittajadebyytti

Debytoimme eilen Lystin kanssa tokon voittajaluokassa. Jännitin ihan hillittömästi, eikä jännitys oikein lauennut missään vaiheessa koetta. Seuraaminen kärsi tästä selvästi eniten, mutta onneksi saatiin liikkeissä myös hienoja onnistumisia. Tässä liikejärjestyksessä pisteet ja oma näkemys liikkeistä (sikäli mikäli muistan kokeesta jotakin, nämä nimenomaan kokeen jälkeisen tunteen perusteella, ei videon...):

Paikkamakuu: 8,5 - itse makuu hieno ja rauhallinen, mutta haukahti kaksi kertaa. Hiljaisessa hallissa oven avaus ja leikkimuriseva koira saivat reaktion aikaan, mutta tuomarin mukaan makasi kuitenkin hyvin eikä suunnitellutkaan lähtöä mihinkään. Lisää treeniä yllättävissä häiriöissä ja häiriöttömässä ympäristössä siis.

Hyppynouto: 9 - luovutusasento huono, kapulalle voisi mennä nätimmin, muuten hyvä.

Luoksetulo: 8,5 - maahanmeno venyi, tuli kovempaa kuin treeneissä. Lisäksi seisomisesta lähti hassusti banaanina tulemaan, linja ei kyllä ollut suoraa nähnytkään. Varastikohan maasta sivulle tulon?

Seuraaminen: 7,5 - tuntui ihan kamalalta, rumimmalta ikinä. Videolla ei ihan niin hirveää, hyviäkin pätkiä oli. Pari kertaa haukahti, tositosi huono juttu.

Ruutu: 9 - lähti vasempaan reunaan, stoppasin heti nauhojen jälkeen koska pelkäsin, että hakeutuu ulos vasemmasta reunasta (en ollut varma hahmottiko ruudun oikein vai kuvitteliko vasemman reunan merkkien aluksi olevan oikea reuna). Pysähtyi ok, maahanmeno vähän hidas (ehkä oma jännitus kuulsi äänestä, pelkäsin että tulee ulos maahan mennessään...). Sivulletulo hieno! Loppuperusasento epäsiisti.

Liikkeestä istuminen: 10 - hieno :)

Metallinouto: 9 - palautti ravilla, luovutusasento taas vähän huono.

Tunnari: 9 - aaaaa miten upea!! Laski käsittämättömän hyvin oikeaan mielentilaan, malttoi haistella (aloitti keskeltä ja haisteli vasemmalle, oma oikealla eli palasi takaisin) rauhassa, palautti ravilla. Kokeen ehdottomasti paras juttu, tästä tunnetilasta stressasin tajuttoman paljon, mutta pieni pääsi oikeaan fiilikseen paremmin kuin olisin osannut ikinä odottaa!

Kaukot (i-s-m-s-i-m): 6,5 - vaati kaksi käskyä i-s -vaihtoon ja s-i -vaihdossa meni maahan.

Kokonaisvaikutus: 8 - tuomarin sanojen mukaan se oma jännitys kostautuu siinä, miltä tekeminen näyttää. Ja sehän on selvä...

Video suorituksesta nähtävissä täällä, jostain syystä Youtube tai Blogger on sitä mieltä, että videona laittaminen tähän ei ole suotavaa.

Niin ja siis tosiaan, lopputulemana VOI1 270 pistettä, sij. 4/10. Tästä jatketaan eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti