Sivut

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Viimeistelytreenit

Kävimme eilen Lystin kanssa tekemässä viimeiset oikeat tokotreenit ennen lauantain koetta. Treenisuunnitelma muuttui vielä hallin pihalla, mutta saatiin oikein kivat (ennen kaikkea onnistuneet!) setit tehtyä. Ennen treenejä kävimme metsässä, jossa Lykä sai rallata mielensä mukaan ja jossa teetin sille muutaman tunnarin kävyillä. Lystillehän on alunperin opetettu tunnari kävyillä, joten tämä oli pitkästä aikaa ihan hyvä vaihtoehtotreeni. Ja niin hienostihan tuo availi nenänsä ja etsi, jes!

Hallissa tehtiin sitten muutama ruutu (ei makuuta, kerran kävelin lähtöpaikalle, käskin maahan ja kävelin kuvion uudelleen. Seuruuseen tulo vaikeampi (käännyn itse ruudulta oikealle), tarvi vahvistusta. Iiks, toivottavasti on toisin päin kokeessa! :D

Metallinoudot vieraalla kapulalla sujui ok. En itse osannut heittää kapulaa yhtään (siis kuka on keksinyt kapulat, joiden laipat pyörii - eihän siinä ole toivoakaan saada kapulaa oikeaan suuntaan, kun pitää laipasta kiinni heittässä!), mutta hienosti napero ne toi. Palautus ravilla edelleen, täytyy kokeen jälkeen paneutua tähän. Hyppynouto vieraalla kapulalla kiva, este 60cm (ja näytti valtavan korkealta omaan silmään...!). Molemmat kapulat isoja, koska en löytänyt keskikokoisia.

Luoksari ok, tuli laukalla, mutta maltillista vauhtia. Vika pätkä nopein, jes! Tai no, ei se nopeusero niinkään "jes" ole, mutta se, että siinä missä moni muu tuskailee viimeisen pätkän hitautta, meillä se ei ole ongelma lainkaan. Seuraamisen juoksussa edistää, käännökset siksi vaikeat. Sivuaskeleet ok käsiavulla, kokeessa varmaan luvassa taas ääntä. Näitä täytyy vahvistaa paljon, samoin ylipäätään seuraamisen paikkaa askellajista riippumatta. Vasta jälkikäteen tajusin, että mahdoinko taas liikkua turhan hitaasti...

Tunnari itse tehtynä oikein hyvä. Liikkurin kanssa asenne loistava, haisteli hyvin, mutta liikkurin ollessa lähellä katsomassa meni vähän hämilleen. Haisteli tarkasti lisää ja toi kyllä hyvin, mutta selvästi täytyy tehdä lisää treenejä liikkurin kanssa! Paikkis liikkuroituna oli oikein hyvä.

Kaukoja ei tehty tarkoituksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti