Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Hyllyltä hyllylle hyllyttäen

Enne teki paluun agilityn kisakentille! Koska lahjattomat treenaa, otettiin ihan vallan kahden päivän kisaputki näin kesän jälkeisten yksittäisten treenien päälle.

Lauantaina JANKK:lla eka rata vähän holtiton, kuitenkin myös hyviä pätkiä. HYL tuli aikalailla alussa, kun oli PAKKO ottaa pieni hepulin tynkä. Käsissä pysyi koko ajan kuitenkin, huimaa! Toisella radalla kierrokset edelleen aika korkealla ja vaikea oli hallita mielentilaa, mutta hienosti huskyeläin kykeni tekemään yhdessä. Rata itsessään oli tosi hieno (harmi, ettei ole videolla), mutta loppupuolella itselle tuli "aaaa me ollaan selvitty tänne asti puhtain paperein" -helpotus, ja ohjauskuviot katosivat päästä sen siliän tien. Lopputulemana hylly loppusuoran alussa :D Mutta hirvittävän hyvä fiilis jäi, ja Enne oli kyllä taas niin elementissään radalla!

Tänään oltiin Ojangossa niin ikään kahdella agilityradalla. Ensimmäisellä ihan kunnon hepuli, ja poistuttiinkin radalta aika alkuvaiheessa (ei niin hallitusti...). Toinen rata oli huikea! Oman ohjausvirheen (kertaa ohjausopas, kohdat "älä hukkaa koiraa", "älä oleta" ja "ohjaa loppuun asti") seurauksena hylly täältäkin, mutta mikä fiilis! Se ohjautuu, se kuuntelee, me tehdään yhdessä! Tämä ihanuus on myös videolla (miksi en osaa juosta normaalisti?!), ei se ehkä näin katsottuna ihan niin hienolta näytä kuin radalla tuntui, mutta meille tämä oli aika huippusuoritus tässä kohtaa.


Kotiin päästyä saatoin alkaa kurkkia kisakalenteria saman tien - tätä lisää, kiitos! Nyt on muutenkin ihanan seesteinen hetki menossa, Lystin kanssa on huippua tokottaa ja Entsun kanssa huippua aksata. Mulla on niin maailman parhaat koirat just mulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti