Sivut

maanantai 24. marraskuuta 2014

TK2 Lysti!

Eilen päätimme kahden viikon ja yhden päivän tokokoeputkemme viimeiseen avoimen luokan kokeeseemme. Koe järjestettiin parkkihallissa ja stressasin paikkaa etukäteen melkoisen paljon. Käytiinkin viikolla treenailemassa kahdessa eri hallissa, koska en äkkiseltään muistanut Lystin olleen parkkihallissa ikinä... Hups!

Kokeen tuomaroi Ossi Harjula ja paikalla oli 10 avoimen luokan koirakkoa. Pisteitä Lykä keräsi yhteensä huimat 191! Oheen vielä KP ja luokkavoitto - sekä luonnollisesti se metsästyksen pääkohde, TK2. Hieno pieni! Pisteet liikekohtaisesti:
Paikkamakuu 10
Seuraaminen 8,5
Liikkeestä maahanmeno 8,5
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 9
Nouto 10
Kaukot 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 9


Paikkamakuussa kuuntelimme, kun jokin koira vinkui. Ääni ei omaan korvaan kuulostanut yhtään tutulta, ja kun vielä yksi paikkisryhmäläisemme sanoi kuulostavan hänen koiraltaan, luotin naperon olleen hiljaa makuun ajan.


Seuraaminen on edelleen ihan kamalaa. Videolta katsottuna ei kuitenkaan niin pahaa kuin kehässä tuntui, mutta käännökset ovat ihan levinneet käsiin! Tätä lähdetään nyt työstämään ihan tosissaan.


Jäävissä (jotka tehtiin peräjälkeen) seuraaminen edelleen huonoa, maahanmeno hidas, koska käsky tuli taas jotenkin aivan mystisesti, kiitos oman hillittömän jännittämiseni. Huoh. Kaksi edellistä koetta meni jo ilman sen suurempaa stressaamista, mutta nyt päästiin taas ihan uusiin sfääreihin.


Erityisen tyytyväinen olen siihen, että saimme kaikista kolmesta kokeesta kympit sekä luoksetulosta että noudosta! Yhtä nollaa lukuunottamatta kaikki arvosanat olivat vähintään kasi, joten jotain on tehty oikein ja ihan kiva pohja olemassa ylempiä luokkia ajatellen.


Nyt vietetään viikko tokolomaa, sen jälkeen aletaan askarrella voittajan ja evl:n liikkeitä kasaan. Seuraavat koetukset sitten vasta kevään koittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti