Sivut

maanantai 17. marraskuuta 2014

Kohti koularia, osa kaksi

Eilen käytiin JANKK:lla tokokokeessa Ossi Harjulan tuomaroitavana. Ja kuinkas sitten kävikään?

No, vallan mainiostihan siinä kävi! 188 pistettä, AVO1, KP ja luokkavoitto :) Pieni pätevä harmauseläin!

Paikkamakuu 10 - kerran ennen liikkeen alkua tarjosi maahanmenoa - hienosti siis löytynyt ajatus, mitä virittelyjen jälkeen tapahtuu! Ohjaajien valmiuden jälkeen hirmuisen hyvä suoritus. Lysti oli tällä kertaa reunassa, toisesta reunasta koira nousi ja lähti.
Seuraaminen 8,5 - taas aika hirveää... Nyt otetaan kunnon seurauskuuri! Tällä kertaa paikoitellen vähän edisti, vähän poikitti, ja muutama vinkaisukin pääsi. Huoh.
Liikkeestä maahanmeno 9 - seuraamisen edistäminen on taitolaji sekin... Muuten hyvä.
Luoksetulo 10 - hieno! Suorituksen jälkeen tultiin vielä erikseen kysymään, miten olen opettanut noin hyvän ja nopean pysähdyksen :) (tosin mun mielestä Lysti voisi pysähtyä kyllä vielä vähän napakammin...)
Liikkeestä seisominen 10 - pysähdys hieno, seuraamisesta ei puhuta :P
Noutaminen 10 - mun pieni pätevä!
Kauko-ohjaus 8 - tässä vähän sekoiltiin, liikkuri nosti kyltin niin, että ei näyttänyt ekaa vaihtoa (kyltissä siis suoraa istuminen), ja mulla meni pasmat sekaisin, kun vaihto tuli niin nopeasti ja ilman sitä kyltin kääntöä. Koko pakka vähän levähti, kahdessa vaihdossa annoin tuplakäskyn, Lykä vähän epävarma eikä vaihdot ollenkaan Lystimäisen nopeita. Teknisesti hyviä kuitenkin.

Estehyppy 10 - hieno tämäkin.
Kokonaisvaikutus 9 - ja taas se alun sähellys vei pisteen pois :D


Seuraava koitos ensi sunnuntaina. Meillä onkin luvassa oikein tokoviikonloppu, kun lauantaina menemme Etelä-Hämeen Kennelpiirin nuorten koirien tokoringin näyttökokeeseen ja sunnuntaina sitten TK2-jahtiin. Nyt viikossa onkin tehtävää, kun kurotaan seuraamista kasaan ja lisäksi käydään tekemässä parkkihallitreenejä - fiksu ohjaaja kun koeilmon jälkeen tajusi, ettei koiransa ole tainnut koskaan edes käydä parkkihallissa, ja sunnuntaina pitäisi kyetä tekemään koesuoritus sellaisessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti