Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hei me mökkeillään taas!

Jenni ja aitoveli-Riemu kutsuivat meidän porukan mökkeilemään kauniin Saimaan rannalle. Viikonloppu oli mahtava, paljon aurinkoa, uimista ja hyvää ruokaa :)

Aamutuimaan käytiin lauantaina ja sunnuntaina tekemässä aussielapsille jäljet. Lystin janat hienot ja suorat, mutta kumpanakin päivänä takajäljet. Huoh. Lisää treeniä siis... Jälkimotivaatio ja -asenne olivat huikeat, ja tällä kertaa pysyin oikeasti kartalla siitä, koska koira on jäljellä. Kyllä tuolla vaan on osaamista ja itsevarmuutta jäljellä. Kepit sen sijaan olivatkin oikea murheen kryyni - uudet (eivät aiemmin muilla käytössä) kepit, jotka olivat vähän kostuneet pussissa yhdistettynä kuumaan keliin (ja mahdolliseen asiaan x) olivat Lystille kuin heprean kielinen teksti - ekalla jäljellä löytyi 2/8 (!!), sunnuntain keppitreeneissäkin vain 3/4 ja 2/4. Nyt kehiin siis uudet kepit ja pelkkiä keppitreenejä pitkien jälkien sijaan. Puuh.

Tässä kuvatunnelmia tältä reissulta:


Kotiin päästyä ollaan treenailtu kevyesti tokoa, kuumasta ilmasta johtuen lähinnä Lystin kanssa. Avo-hypyssä tarjoaa jo istumista, avo-kaukot on ihan jees ja eilen saatiin ensimmäiset luoksarin stopit, joihin olin todella tyytyväinen. Tähän asti pysähdys on valunut vähän liikaa minun mieleeni. Lisäksi ollaan treenattu kaukojen m-s ja i-s -vaihtoja: maasta hissillä (hienosti pysyy takajalat kohdillaan, joskin olen vielä pysynyt vieressä) ja istumisesta hypyn kautta (alkaa sujua tämäkin, ja vaikuttaa loppujen lopuksi kuitenkin sopivan meille tämä tekniikka!). Pienestä tulee vielä niin hieno tokokoira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti