Sivut

perjantai 30. toukokuuta 2014

Pieni tokokokelas

Pieni Lykä-Lystikäs korkkasi eilen tokokoeuransa. Hämeenlinnan Rengossa se saavutti ALO1-tuloksen pistein 177,5. Pieni päteväinen oli ennen omaa vuoroaan varsin täpinöissään ja olisi mielellään keskittynyt ääntelyyn ja riekkumiseen - mitäs oli odottanut autossa jo monta tuntia. Hienosti napero kuitenkin tsemppasi, vaikka ohjaajansa jännitti taas ihan maailman eniten. Pisteitä tuomarina toiminut Harri Laisi antoi seuraavasti:

Luoksepäästävyys 10 - tätä jännitin etukäteen, mutta hyvin sujui. Vielä tuomarin koskiessakin näytti siltä, että väistää, mutta loppujen lopuksia haisteli häntä heiluen tuomarin lahjetta ;)
Paikalla makaaminen 10 - rauhoittui tosi hyvin makaamaan, makasi tyynesti samassa asennossa koko ajan, muutaman kerran haisteli ilmaa tai katseli ympärilleen, pääasiassa katsekin kohti minua.

Yksilöliikkeistä ei sitten olekaan niin selkeitä mielikuvia (lue: ei mitään tietoa, mitä kentällä tapahtui :D Paitsi että seuraaminen oli kamlaaa!)

Seuraaminen kytkettynä 8
Seuraaminen taluttimetta 7
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 9
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5
Estehyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 8,5

Kokonaisvaikutusta laski koiran vasten hyppiminen liikkeiden välissä (itsehän olen opettanut, että palkkaan sen niin... :D). Tämä kuulemma kannattaa opettaa pois, tai jos ei halua, ei se merkittävästi vaikutakaan Muuten saatiin kehuja, vain seuraamisessa oli huomautettavaa. Ja se seuraaminenhan olikin aikas kamalaa, koira oli liian kaukana, katseli ympärilleen, haisteli... Syykin tosin on selvä, arvelinkin oman jännitykseni saavan aikaan tällaisen reaktion ;)

Tästä on hyvä jatkaa! Nyt muutama viikko treeniä ennen seuraavaa koetta, siellä tavoitteena kaunis, Lystikäs seuruu!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, mun junnu teki samana päivänä tismalleen samat kokonaispisteet samassa luokassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin ihan samaa teidän blogista perjantaina, mutta ehdit kommentoida ensin - mulla työt vei keskittymisen :D

      Poista