Sivut

perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvän mielen treenit

Eilen käytiin tekemässä päivätreenit Jonnan kanssa. Entsun kanssa oli tarkoitus ottaa viimeistelytreenit ensi viikon tokokokeeseen ja Lystin kanssa tehdä nyt vaan jotain.

Enne aloitti vakuuttavasti lähtemällä seuraamisesta riemuralliin. Käskystä palasi heti, mutta oli inasen turhan paljon virtaa ja intoa :P Seuraamisen jälkeen nouto, joka sekin aika hasardi. Lähti kapulalle toisesta käskystä vähän miten kuten, kävi kapulalla ja lähti hölköttelemään ympyrää ilman kapulaa. Että sellaista :D Lopulta saatiin ok suoritus: lähtö toisella käskyllä (AARGH!!), ravia kapulalle, mutta laukalla takaisin ja nätti luovutus. Täytynee ottaa muutama toisto vielä tämän viikon puolella...

Seuraavaksi Eps teki hyppyä, tästä saatiin yksi onnistuminen ja siihen jätettiin. Istuminen taas vähän hidas, mutta haistelusta (joo, hallissa on nyt ollut aika paljon juoksunarttuja) huolimatta kuunteli ja totteli.

Luoksetulo aivan hasardi, ei tietoakaan pysähtymisestä! Siis mitä ihmettä, ihan todella veti miljoonaa läpi ja sivulle ilman mitään ajatusta hidastamisesta... No, saatiin sentään muutama kerta niin, että huusin käskyn, heitin pallon ja vapautin. Saa nähdä...

Paikkamakuu. En edes haluaisi kirjoittaa tätä. Enne nousi. Kaksi kertaa. Toivon todella, että kyseessä oli joku ajatuskatkos, kun piilokaveri jutteli ja koitin lyhyesti ja hiljaa vastailla. Toisen palautuksen jälkeen ok.

Lysti teki hyppyä, ruutua, boksia ja sekalaisia pieniä juttuja, kuten jääviä. Hyppyä treenattiin etupalkalla oikean asenteen saamiseksi. Hyvinhän tuo lähtee, kun lähtee :D Ongelmana vaan, että käsky on aivan hakusessa ja koira jää kyselemään, mitä pitää ja saa tehdä. Lisää treeniä siis! Ruutuun juoksi ensin yhdessä viedylle lelulle, sitten avustajan huomaamatta viemälle lelulle ja lopuksi tyhjään, jonne avustaja heitti lelun. Hienoja kaikki, tulisalama on niin pätevä.

Boksitreeni oli vähän huono, namit lensivät huonosti eikä saatu kunnon laukkaa sen takia aikaan. Muutama ok toisto kuitenkin.

Pikkujutut kivasti, kierrokset oli aika korkealla ja äänijänteet aukesivat herkästi, mutta naperolla oli KIVAA. Siitä tulee niin hieno, kun vielä vähän saan koulittua sitä ja liikkeet saadaan valmiiksi kokonaisuuksiksi.

Ihan vikaksi Enne kävi tekemässä vielä muutamat pujottelukepit etupalkalla, ja se oli vaan NIIN taitava. Uskomaton vauhti ja asenne, vaikka itse seisoin lähetyspaikalla tai liikuin kepeistä pois päin. Joku palanen tämän suhteen on siis loksahtanut paikalleen :)

Lopuksi haluamme toivottaa iloista ja ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoillemme! Poikien ystävänpäivän teema-ajatus on nähtävissä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti