Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hengissä ollaan!

Blogi on ollut mielessä moneenkin otteeseen, mutta silti päivitys on tuntunut ylivoimaisen vaikealta. Tuntuu, ettemme ole tehneet mitään - ja samaan aikaan, että ollaan tehty ihan hirveästi!

Lysti on aloittanut kujakeppitreenit ja boxitreenauksen A-esteen juoksukontaktia ajatellen. Saa nähdä, siirretäänkö boxia koskaan esteelle ja käytäntöön, mutta onpahan sitten treenattuna ainakin. Aksahommien lisäksi Lysti on tietysti tokoillut perusjuttuja.

Enne jatkaa kevään kisa- ja koeputkea ensi viikonlopun kahdessa agilitystartissa ja seuraavan viikonlopun tokokokeessa. Treeneissä tokojutut on näyttäneet ihan kivalta, toivottavasti myös kokeessa. Agilityn suhteen ei olisi niin väliä, vaikka ei putkee menisikään - en ole vielä valmis kakkosiin, joten jos radat toimivat muuten, täytyy koittaa muistaa tehdä itse joku "kämmäys"...

Muuten elellään normaaliin malliin, temppuillaan, lenkkeillään ja leikitään. Koitan aktivoitua tänne kirjoittelunkin suhteen.

Ainiin, onhan meillä terveyspuolen juttujakin: pojat kävivät uudelleen hierojalla, Entsun jumit aukesivat hyvin ja Lystikin tuntui paremmalta. Nyt katsotaan pari kuukautta, miten tilanne alkaa kehittyä. Ikävämpi juttu olikin, kun vein Enteen eläinlääkärille mahdollisten täysien anaalirauhasten takia. Merkit ongelmista olivat tosi pieniä ja aikaa edeltävänä iltana ajattelin koko homman menneen ohi ja anaalien tyhjentyneen itsestään. Vaan vähemmän kiva yllätys oli, kun rauhaset olivat jo vähän tulehtuneet ja rauhasneste kaukana nesteestä... Taisi olla ensimmäinen kerta, kun Ennettä sai tosissaan pitää kiinni eikä silti tyhjennys onnistunut kerralla. Saatiin kuitenkin asia kuntoon, nyt vaan toivotaan, ettei anaaleista tule pidempiaikaista riesaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti