Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

Joskus tunnelma on vähän kireä

Poikaset pääsivät eilen hierojalle, HoitoTassuun. Enne hierottiin kunnolla kokonaan, Lystille tehtiin pentuhieronta, jossa ajatuksena oli totuttaa sitä hierontaan lyhemmällä ajalla.

Enne oli kuin vanha tekijä, makasi rentona ja nautiskeli. (Samaan aikaan Lysti vaelsi ja olisi halunnut leikkiä...) Pientä jumia löytyi rinnasta ja keskiselästä, oletettavasti agilitysta. Ei mitään pahaa kuitenkaan, nuokin vain inasen tavallista kireämpiä. Muutoin kaikki oli kunnossa.

Lysti oli kokonaisuudessaan turhan kireä, mutta koko kropaltaan tasaisesti kuitenkin. Erityisesti ilahdutti, että lavan seudut olivat lihastasapainoltaan samassa pisteessä - sen syksyisen loukkaantumisen jälkeenhän oikea puoli oli lihasköyhempi kuin vasen. Hieroja vähän epäili, että Lykä saattaa vanhempanakin kaivata hierontaa suhteellisen usein, ellei tämän hetkinen kireys johdu pakkasista ja nopeasta kasvusta. Sen näkee myöhemmin sitten.

Nyt koitetaan löytää sopiva aika parin viikon sisään, että saataisi Enne auki ja Lystille lisäkokemusta hieronnasta. Nätisti se malttoi lopulta rauhoittua, mutta pidempi hieronta tuskin olisi sujunut yhtä mallikkaasti ;)


Lopuksi vielä tiedoksi mahdollisesti kiinnostuneille: Ennenkuulumatonta on nyt myös Facebookissa! Halukkaat voivat liittyä seuraamaan arkipäiväisempiä juttujamme täällä. Mikäli linkki ei toimi, löytynee ryhmän kirjoittamalla hakukenttään "Ennenkuulumatonta". Treeneistä kirjoittelen edelleen enemmän täällä, FB:n puolella luvassa sitten lähinnä lyhyitä (mahdollisesti kuvien muodossa olevia) päivityksiä arjen hetkistä, jotka eivät tänne asti pääse. Lähinnä siirrän siis omalta seinältäni koiramaisimpia juttuja kyseiseen ryhmään.

1 kommentti:

  1. Kennel tuiskutievallakin on omat FB sivut, Tervetuloa seuraamaan!

    VastaaPoista