Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viime aikojen arki

Viime aikojen arkeen on mahtunut...
Metsälenkkejä ja ruskan odotusta


Sekalaista aktivointia (tässä lelu-uutuutena porkkana)


Rentoilua


Puuttuvien tan-merkkien hankintaa


Ja lisää rentoilua

(Kuvat kännykkälaatua, mutta onpahan edes jotain!)


Muuttohässäkässä päivittely on jäänyt taka-alalle, mutta jahka tavarat alkavat löytää omat paikkansa, saan toivottavasti treenipäivityksiäkin taas tänne. Tokoilemassa ja agilitaamassa ollaan kyllä käyty varsin kivalla menestyksellä, mutta jääkööt tarkemmat raportit tulevien treenien varaan (=kaiken kiireen keskellä ei enää voi itsekään muistaa, mitä, missä ja milloin ollaan tehty...).

Muuton seurauksena koirien välillä on ollut pientä kireyttä, lähinnä Entsun osalta tokikin. Ennehän on aina ollut vähän huono suhtautumaan muutoksiin, taustalta löytyy nuoruuden yksinolo-ongelmat ja hylkäyspelko. Muutaman kerran on siis tullut rähjäystä vähän turhastakin, mutta toisaalta pojat myös kovasti yrittävät löytää yhteistä säveltä leikkien suhteen. Yksinoloharjoitukset aloitettiin heti perjantaina (muutimme keskiviikkoiltana), ensin perjantaina noin tunnin yksinolo ihan ok, eilen kolme tuntia oikein kivasti. Katsotaan, miten käy kun koittaa maanantai ja arki...

Lysti pudottaa tehokkaasti hampaitaan. Tällä hetkellä odotan kovasti sitä pistettä, kun kaikki hampaat ovat vaihtuneet - jo kaksi maitokulmuria on katkennut! Iän puolesta ei kulmahampaiden ja poskihampaiden tarvisi vielä vaihtua, mutta tiedä sitten kumpi on parempi vaihtoehto: hajoittaa nuo jo olemassa olevat vai kasvattaa uudet... (tai no, itse kyllä tiedän, kumpi näistä olisi omasta mielestäni parempi vaihtoehto!)

Lystillä on tällä hetkellä kasvuvaihe, jossa se näyttää koiralta ja hallitsee itsensä kivasti. Juoksee miljoonaa joka suuntaan, hyppii ojien ja oksien yli, nauttaa täysin siemauksin siitä, millaista vauhtia pääsee eteenpäin :) Kiireiden seurauksena vietimme muutaman päivän rauhallisemmin. Lysti ei päässyt pitkille lenkeille vapaana ja treenitkin olivat minimaalisia - ja sen kyllä huomasi! Niin se vaan on, että jo pienestä tuo napero vaatii tekemistä ja touhua. Toki niitä rauhallisempiakin päiviä tulee aina olemaan ja niitä treenataan, mutta useampi putkeen tässä iässä näytti olevan liikaa liian nopeasti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti