Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Pitää syödä, että jaksaa ja kasvaa

Pikku-Lyslys kasvaa hirvittävää vauhtia. Ulkoillessa juostaan miljoonaa niin pitkään kuin annetaan, ja nälkä on jatkuva olotila. Tällä hetkellä Lysti syö sekaisin Greenheartin ja Brit Care junior -kuivaruokia. Ruokaa menee paljon, ja lisäksi kuppiin heitetään totta kai lihaa, kalaa ja läskiä - päivästä riippuen. Myös luita ollaan maisteltu. Tämän pentusen kanssa elämä on niin helppoa syömisen suhteen: kaikki kelpaa eikä maha ole millänsäkään. Myös Entsun ruokahalu on kasvanut Lystin tulon myötä, mikä on tämän koiran kohdalla vain ja ainoastaan positiivista! Pitäisikin punnita, näkyykö tämä syömisen lisääntyminen Enteen painossa.

Koska ruokaa menee koko ajan enemmän ja enemmän, testailen mielelläni uusia juttuja ja selvitän, mikä ruoka toimii Lystillä (ja toki myös Enteellä) kaikista parhaiten. MUSH:lla on tällä hetkellä menossa kampanja, jossa on mahdollista saada ilmainen ateria koiralleen.


Kuvaa klikkailemalla (tai tästä) saatte lisätietoa kampanjasta ja voitte käydä lunastamassa oman aterianne. Itse odotan innolla, miten tämä maistuu meillä - josko vaikka tänään ehtisi käydä nappaamassa testiaterian mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti