Sivut

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Leijonaa mä metsästän...

Tai jos ei leijonaa, niin lihapullanpaloja ainakin! Sunnuntaina käytiin taas jäljestämässä. Enne teki kaksi ehkä kymmenen metrin jälkeä. Eka meni vähän harakoille, hukkasi jäljen ja palasi eri kohtaan kuin kuvittelin. Jatkoi hyvin, mutta meinasi päätyä Lystin makkararuutuun, jonka fiksuna tein melkein heti Entsun jäljen päättymisen perään... Way to go, miss ohjaaja! Toinen jälki oli sitten parempi, vaikka vähän epämääräinen sekin. Jotenkin Entsun keskittyminen ja into on vähän kateissa, liekö sitten riistaa liikkeellä nyt niin paljon? Hyvä mieli kuitenkin jäi :)

Lysti teki kaksi makkararuutua, eka tosi hieno. Toiselle kannettaessa ei meinannut koko pentu pysyä sylissä, kun oli niin kova kiire päästä hommiin ;) Hienosti teki taas, joskin kesken ruudun lähti ihan haistelematta kävelemään pois. Käskin takaisin ja jatkoi hommia. Loppupalkka molemmilla ruuduilla ruudun ulkopuolella rasiasta (jättää siis ruudun käskystä - koita nyt sieltä sammaleen seasta bongata, onko kaikki namit jo syöty...). Ja tokan ruudun jälkeen selvisi, että pikkuisella oli hätä, ei kai silloin voikaan keskittyä haistelemiseen. Ylläri, ettei taas itsellä käynyt tämä vaihtoehto mielessäkään... Saisinko jonkun vuoden ohjaaja -palkinnon?!

Eilen Eps lähti päivähoitoon ja jäikin samalla reissulla yökylään. Kamalan tyhjä oli koti illalla, kun hurja huskilainen oli poissa :/ (ja tämä neiti omistaja melkein tihrusti itkua sen takia... :D)

Aamulla saatiin siis rauhassa tokostella Lykkiksen kanssa. Tokopuolelta treenattiin perusasentoa (se on vaan niin HIENO!) ja maahanmenoa (hahmotti jo pikkuhiljaa niin, että itse seison). Lisäksi treenattiin eilen läksyksi saatua kahden lelun leikkiä, vaihto käskyllä "vaihda". Ylläri, että ongelmia ei ollut minkäänlaisia ;) Lisäksi harjoiteltiin uusina juttuina kiertämistä (sohvapöytä on sopivan korkea, sen jalkaa voi hyvin kiertää) ja peruuttamista. Peruuttaminen olikin vaikea juttu, kun Lys olisi koko ajan halunnut tulla istumaan. Saa nähdä, miten hyvin tämä treeni tuhoaa potentiaalisen luoksetulon loppuasennon siis ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti