Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Kengurumeininki

Lystillä oli tänää ensimmäinen koulupäivä, kun aloitimme ensimmäisen ohjatun tokokurssimme. Kyseessä on siis Tendingin pentukurssi, jossa käydään läpi tokoilun alkeita sekä leikkimistä. Tämän päivän aloituskerralla teemoina olivat kontakti, perusasento, leikkiminen ja luoksetulo leikkipalkalla. Lisäksi välissä (aina yhden leikkiessä ja koittaessa luoksetuloa) sai tehdä tunnarin alkeita sekä harjoitella kosketusalustaa.

Lysti oli täynnä energiaa kurssipaikalle saavuttaessa, ja olisi mielellään purkanut korkeimman virtapiikkinsä leikkimällä muiden kanssa. Hyvin napero kuitenkin jaksoi keskittyä tekemiseen, teki tarkasta ja innokkaasti, vaikka kierrokset olivat taivaissa.

Kontakti hyvä, ihan vastaava kuin kotona omassa rauhassa.

Perusasentoa tarjosi kivasti, joskin ohjaaja huomautti hieman pomppivasta tekniikasta ;) Mutta eipä tuon ikäisen kierroksia halua lähteä laskemaan, kun toinen oli niin intona tekemässä. Tarjoamisesta saatiin kuitenkin kehuja, joten tästä on hyvä jatkaa!

Leikkimistä kehuttiin niin ikään, Lykkis oli täysillä mukana patukan vedossa. Kotiläksyksi saatiin treenata kahden lelun leikkiä, sitä ei olla vielä koskaan edes koitettu. Lystin tuntien tämän harjoittelussa ei kauaa nokka tuhise ;) Luoksetulo lelupalkassa sujui hyvin, mutta herra pirulainenhan alkoi huutaa, kun käännyin ympäri kutsuakseni. Tähän lisää treeniä, tuosta on tullut tosi herkkä äänenkäyttäjä, ja sehän ei tässä taloudessa vetele!

Välissä treenattiin tunnaria piilottamalla kapulaa nurmikolle apiloiden alle, ja Lyshän tajusi homman juonen heti, ja nenä tuhisten etsi kapulan useampaan kertaan. Mahtis napero! Kosketusalustakin sujui mallikkaasti, kun ensin tajusi kyseessä olevan sama juttu kuin kotona noin kuusi kertaa suuremmalla alustalla :D Tämä pieni versio joutui ensin naskalihampaiden kohteeksi, mutta nätisti alkoi tarjota kosketusta alkukeskustelun jälkeen.

Treenin jälkeen treffattiin vielä Jenni ja Riemu-veli, ja kylläpäs pojilla oli mukavat juoksupainit.

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti