Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Jos sul' Lysti on...

...olet onnellinen! :)

Pikkuinen Lysti-poika muutti meidän laumamme jäseneksi eilen. Kahdesta tuli siis kolme, ja nyt totuttelemme koko kolmikko uuteen, ihmeelliseen arkeen.


Kotiuduimme Lystin kanssa eilen iltasella, ja ensimmäinen operaatio olikin tutustuttaa Enne ja napero toisiinsa. Pelasin varman päälle ja pidin Lystin sylissä, jottei Enteelle olisi epäselvää, mikä tilanne pennun suhteen on. Eps oli kovin innoissaan pennusta, mutta samalla hieman epäileväinen. Kovasti halusi pientä tutkia, ja Lysti-raukka oli suorastaan kauhuissaan :D Pitkin iltaa tilanne kuitenkin parani, ja kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, iltanokoset otettiin jo vallan lähekkäin.


Ruoka Lystille maistui heti illalla hyvin, joten kovin stressaavaa tuo huskilaisen kanssa asumaan asettuminen ei alkajaisiksi ilmeisesti ollut. Ulkoilussa suurin haaste oli panta ja hihna - nehän on selvästi tehty kuristaamaan pienet, viattomat koiranpennut. Liikkeelle kun päästiin, sujui homma ihan kivasti kuitenkin. Iltalenkillä ongelmaksi tulikin vallan odottamaton juttu: Enne olisi kovasti halunnut leikkiä Lystin kanssa, ja onnistui pariin otteeseen pelästyttämään pentusen turhankin riemukkailla leikkikutsuillaan... 


Yö meni itkuisesti, mutta ehdittiin sitä vähän nukkuakin. Lysti nukkuu omassa jättihäkissään, jottei Enteen kanssa vain satu vahinkoja. Häkki on sijoitettu sänkyni viereen niin, että puoliunessa pystyin roikottamaan kättäni ikävöivän pennun vieressä. Aamuviideltä kävimme ensimmäistä kertaa ulkona, sen jälkeen otettiin aamuleikit ja käväistiin vielä uudelleen ulkoilemassa. Lähikauppaan tavaraa tuonut rekkakuski ihastui Lystiin ja vaihdettiinkin muutama sananen tuolloin kukonlaulun aikaan. Tämän jälkeen nukuttiin vielä muutama tunti, ja kahdeksalta noustiin aamupalalle :) Ennehän oli aivan hiilenä moisesta aamuherätyksestä, hyvin on näemmä mennyt oppi perille nukkumisen suhteen :D


Aamupäivällä lähdimme Lystin kanssa päivän ensimmäiselle autoajelulla. Ensimmäisenä etappina oli Musti ja Mirri, jonne napero marssi pelottomasti ja luottavaisin mielin perässäni. Useampi erilainen alusta, liukuovet ja vieraat hajut ja ihmiset eivät paljon vauhtia hidastaneet, pentu seurasi perässä tasaista tahtia kuin hai laivaa.

Kauppareissun jälkeen katseltiin tennispelejä ja istuskeltiin nurmikolla. Ennen matkan jatkamista kävimme vielä pyynnöstä moikkaamassa harjoituksissa ollutta tyttöjen pesisjoukkuetta, jolta Lystikäs saikin ihastelua vallan kovasti. Tässä vaiheessa väsymys alkoi iskeä ja mieluisin paikka olisi ollut sylini, mutta jaksoipa naperoinen käväistä joukkuelaiset läpi. 


Kotona odottikin sitten päivän ikävin osuus: yksinjääminen. Vaikka väsyttelyä oli tehty, ei tainnut paljon tahtia haitata... Sinnehän tuo naperoinen jäi vinkumaan, ja taisi vinkua vielä palatessamme Entsun kanssa reilun puolen tunnin lenkiltä. Lisää treeniä siis ;) Huomenna ajatuksena olisi testata, miten kaksikko jää keskenään kotiin - Lysti toki edelleen häkissään.

Tällä hetkellä pentu vaikuttaa todella kontaktinhakuiselta ja yllättävän rauhalliselta. Katsotaan, miltä arki alkaa näyttää, kun olemme kaikki kolme tottuneet uuteen, yhteiseen elämäämme :)

4 kommenttia:

 1. Ihanahan se on. Onnea uuden pennun omistajalle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Ja kyllä, Lysti on aivan ihana, tosi valloittava luonne syötävän suloisen ulkonäön lisäksi. En tiedä, onko tämä alkukankeutta vai mitä, mutta huskypentuihin verrattuna vaikuttaa toooooosi rauhalliselta - saa nähdä, mikä on todellisuus tulevaisuudessa ;)

  Ja kaikille tiedoksi: kuvia on säädetty, käännetty ja väännetty, mutta jostain syystä ne edelleen ilmestyvät toisinaan ylösalaisin, sivuttain, litistyneinä, venyneinä... En osaa asiaa enää korjata (kuvat on jo koodattu näkymään oikein...), joten saatte niskajumpan samalla lukiessanne tätä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana Lysti! Mutta sallitaanko tyhmä kysymys: mitä rotua se on? Veikkaan aussia, osuuko edes lähelle?

  Kuvat näkyvät ainakin minulle ihan oikein.

  VastaaPoista
 4. Aussiehan tuo tosiaan on, kuten itse jo toisessa kommentissa totesit :) Lystin oma sivu tuli vasta tämän postauksen jälkeen, mutta sieltä löytyy tarkemmat tiedot naperosta.

  VastaaPoista