Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Jos on kaunis ääni, pitää huutaa!

Hih, hurahdin ihan totaalisesti noiden yksinolojen nauhoittamiseen ja täällä jakamiseen - lisää hienoja kuvioita siis luvassa!

Tänään Lykkis sai olla yksin pari tuntia, kun kävin Entsun kanssa lenkillä ja asuntonäytössä. Eipä löytynyt vieläkään uutta kotia meille, ja lenkilläkin metsästäjähusky iski ja koitti pyydystellä kaikki linnutkin. Huoh. Tuo yksinolo näytti tältä:


Eli ääntä on lähtenyt ja kivasti. Loppu näkyy kuvassa vähän huonosti, todellisuudessa siellä oli pätkä hiljaistakin aikaa, joten kotiinpaluu ajoittui ihan sopivaan kohtaan. (Ja tuossa eilisessä kaaviossa oli oikeasti myös punaiselle menneitä kohtia pa-l-j-o-n, mutta koko aikaa katsoessa kuva tiivistyi niin paljon, että näkyy siksi vain violettina.)

Yksinolon jälkeen lähdettiin Lystin kanssa pyörähtämään LinnaJazzeilla. Alunperin tarkoitus oli mennä vain keskustaan ihmettelemään ihmisiä, mutta koska keskusta oli käytännössä autio, hipsittiin tapahtumapaikalle. Lysti otti rennosti, makaili, söi hyvin nameja ja leikkikin vähän. Väsymys kuitenkin iski niin, että kuuntelimme vain kolme tai neljä kappaletta ja suuntasimme sen jälkeen takaisin autolla. Sen verran koville kokemus ja kävelymatka ottivat, että paluumatka tehtiin pääasiassa sylikyydissä.

Päivän toinen yksinolo olikin lyhyt pätkä - jos lauman kaksijalkainen tahtoo suklaata, sitähän on saatava. Pojat olivat siis kaksi käydessäni lähikaupassa, ja olihan Lykkiksestä ääntä lähtenyt jälleen. Paluu kuitenkin taas hyvällä hetkellä, kun oli ollut muutaman minuutin hiljaa.Yksinoloja täytyy siis harjoitella ja paljon. Tuo puruluun jättäminen toimii, mutta alkaapi napero silloinkin huutaa - vähän myöhemmin vaan. Pitäisi saada tehtyä yksinoloja niin, että ehtisin takaisin ennen kuin huuto alkaa ensimmäistä kertaa (tämä oli jälkimmäisen tämän päiväisen tavoitteena, mutta eihän se ihan putkeen mennyt...!). Katsellaan, eiköhän se tästä... Toivottavasti ennen kun naapurit hermostuvat!

2 kommenttia:

  1. Pirkkaniksi tuohon sisääntulon ajoittamiseen: Hommaa PMR-radiopuhelinpari, eli jotkut tuommoiset http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/6504c/Puhelimet-Radiopuhelimet. Saa varmaan ihan Prismoistakin..

    Niissä on aika usein itkuhälytin-toiminto - jätät toisen puhelimen pöydälle, niin voit ulkoa kuunnella koska sisällä on hiljaista.

    VastaaPoista
  2. Ajatuksen tasolla hyvä idea, käytännössä tiedän olevani liian laiska :D :D Täytyy pitää mielessä kuitenkin, jos vaikka jossain vaiheessa vahingossa satun sopivaan hyllyväliin kaupassa ;)

    VastaaPoista