Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Arkea, arkea ja arkea

Ihan hassua, että meidän elämässä ei tällä hetkellä tapahdu juuri mitään ihmeellistä, mutta silti kaikki on uutta ja ihmeellistä samaan aikaan.

Tiivistettynä eilisen ja tämän päivän ohjelmamme alkoi eilisellä Musti ja Mirri -vierailulla, päätähtenä reissussa Lyslys Lystikäs. Ihailuista ja hymyistä ei meinannut tulla loppua, kun napero asteli liikkeeseen ja samalla jokaisen siellä olleen sydämeen. Ja kylläpäs pieni olikin etevä, leikki ilman ongelmia ja kävi moikkailemassa namittavia ihmisiä. Hieno Lykkis! Harmillisesti Lysti okseni matkalla Mustiin ja Mirriin, veikkaisin syyksi liian lyhyen aikaa turvonnutta aamuruokaa. Höh ja pöh.

Reissun jälkeen Enne lähti mukaan raksakoiraksi huonekaluja kokoamaan Lystin jäädessä treenaamaan yksinoloa. Enne nautti omasta ajasta ja saamastaan huomiosta, tähän täytyy vaan muistaa panostaa koko ajan :)


Eilinen yksinolo alkoi äännellen, mutta hyvinhän tuo oli hiljentynyt.  Puruluu oli edelleen aktiviteettina, ja ilmeisesti se toimii ihan kohtuullisesti. Tänään muistin vihdoin täyttää molemmille pojille kongit pakkaseen, katsotaanpa miten saadaan ne hyödynnetty tässä joku päivä!

Iltapäivästä käytiin vielä autoilemassa, ja taas oksennus! Mukana tuli puruluun palasia, eli ilmeisesti sulamatta jäänyt ruoka aiheuttaa pahaa oloa. Ruuan jälkeen ollaan aiemmin hyvinkin pian autoiltu, eikä se ole aiheuttanut ongelmia. Hengailtiin vanhempieni pihalla, ja Lys innostui leikkimäänkin vähän sekä siskoni että isäni kanssa. Ruokailupolitiikka hoitui pihalla sekin, joskin sapuska maistui vähän heikonlaisesti - liekö paha olo vellonut edelleen.

Tänään Lysti pääsi mukaan mustikkaan, ja näppärästi napero jaksoi olla mukana puolisentoista tuntia. Kotiin lähdettiin Lystin löydettyä iiiihanan hirven läjän ja hajustettua itsensä tällä ihanalla tuotoksella. Kotona pikkuaussie pääsi siis pikkupesulle ja tuoksuu nyt vienosti omenalta :) Pesun jälkeen taas yksinoloharjoitus, ja kyllähän sitä huutoa taas on havaittavissa....


Enne iltapalaa vielä vähän naksuteltiin maahanmenoa, namiavusteella menee hyvin, mutta ilman namia elämäntehtävä on lähinnä se herkun etsiminen. Hassu Lyslys :)

Entsun kanssa treenattiin lyhyeltä matkalta merkkiä (ihan tositosi hyvä!) sekä kaukokäskyjä (tositosi hyvät nekin!). Lisäksi treenattiin luoksetulon pysähtymistä, mutta rajallisen tilan takia harjoite saattoi olla joko turha tai täysin turha :D Mutta ainakin se pysähtyi! Hurja huskilainen oli huumassa, kun pääsi vähän käyttämään aivojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti