Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Aksapojat

Tänään oli ensimmäinen työpäiväni loman jälkeen, joskin tein vähän lyhemmän päivän toimistolla. Lyks Lykkis oli ollut kohtuullisesti, ensimmäiset lähes kaksi tunti hiljaa, sen jälkeen vähän meuhkannut, mutta huomattavasti kohtuullisemmin kuin pahimpia kertoina ;) Eiköhän tämä yksinolo vielä saada toimimaan!

Tänään oli myös agilitytreenipäivä. Omat treenimme jäivät vähän lyhyiksi, koska jouduin pikaistuksissani lähtemään katsomaan mahdollista uutta kotia meille - alunperin näyttö oli sovittu vasta huomiselle, mutta jos aikataulut muuttuvat, ne muuttuvat.

Lystikäs teki ensin suoraa putkea. Ekalla kerralla silmät kiiluivat lelun perään niin, että tarvittiin avustaja, sen jälkeen irtosikin taas kivasti ohjattuna. Koitettiin myös pussia (nostettuna toki), vähän jännitti selän päällä oleva kangas, mutta hienosti tuli muutaman kerran läpi :) Lopuksi Lysti testasi vielä mutkaputkea, ja sehän sujui alun ohjauskämmien jälkeen kuin vanhalta tekijältä. Tänään tuon pennun vatsa tuntui olevan ihan pohjaton, ja palkaksi kelpasikin namit jopa paremmin kuin lelu!

Entsun kanssa jatkettiin namituslinjalla, ja vitsit kun ipana olikin pätevä! Tuli hienosti käteen ja keskittyi, vain muutaman kerran meni pitkäksi ja kisaradalla olisi tullut hylky. Pääasiassa tosi kivaa tekemistä ja nyt oikeasti mentiin ja tehtiin yhdessä :) Vähänhän tuosta kärsii vauhti, mutta sen takaisin saaminen tuntuu tällä hetkellä pienemmältä huolelta kuin hallitsematon kaahailu! Treenattiin myös sitä pöytää (kiitos lauantain!), hyvin sujui.

Treeneistä lähdettiin siis kaikki tyytyväisinä (paitsi ehkä Lysti, joka olisi halunnut tehdä miljoona kertaa enemmän kaikkea kivaa...) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti