Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

12 x 12 - tilannekatsaus

Kovasti ollaan viime päivinä tehty ja oltu vaikka missä - nytpä tuntuikin hyvältä hetkeltä katsastaa tuon kahdentoista kohdan "haasteen" tämän hetkinen tilanne. Päästään siis starttaamaan uusi viikko tämän katsauksen pohjalta :) Lisäilen tähän listaan nyt vain uudet jutut, jottei postauksesta tule ihan nälkävuoden mittaista...Erilaiset pohjat: Uusia pohjia taitavat olla helppokulkuinen umpimetsä, polku ja isorakeinen sora. Ainakaan äkkiseltään ei tule mieleen muita uutuuksia... (10 (12)/12)

Erilaiset lelut: Uusi leluja ovat olleet voikukan lehti, pahvinpala, käpy, pehmolelu sekä patukka. (9/12)

Erilaiset rauhoittumispaikat: Rauhoittumassa ollaan käyty autossa, agilitykentällä, Linnanpuistossa (=nurmialue, jossa paljon ihmisiä, ohikulkijoita, useampi koira jne.), vanhempieni luona sekä Linna Jazz -tapahtumassa. (8/12)

Erilaiset ihmiset: Näiden lukemissa olen jo mennyt sekaisin :D Treenikavereita on nähty ja tutustuttu, kadulla kulkeva ihminen moikattu, äitiini tutustuttu. Huonompi kokemus tuli perjantai-illan keski-ikäisestä umpitunnelissa olleesta naisesta, jonka koiria lähenevä käytös meni itseltäkin ohi. Pentu syliin ja matka jatkui, se tuntui parhaalta vaihtoehdolta... (7/12)

Erilaiset äänet: Tässä tuo äänien määrä tulee totaalisen mutu-tuntumalla... Uusia ovat metalliroskiksen kannen kolahdus, ulkoilmakonsertti, ukkonen, mopon kiihdytys. Taas kerran puolet mennyt varmasti ohi :D (6/12)

Erilaiset liikkuvat kohteet: Uusi liikkuvia juttuja bussi ja koirat.  (7/12)

Erilaiset haasteet: Uusina haasteina vastaan on tulleet portaiden kiipeäminen, umpimetsässä liikkuminen ja kivelle kiipeäminen. (4/12)

Erilaiset ihmisten käsittelyssä oleminen: Tähän ei olla saatu yhtään "lisäpistettä" sitten viime kerran... (2/12)

Erilaiset ruoka-astiat: Uusia ruoka-astioita on kamalan vaikea keksiä - tai ainakaan niitä keksittyjä ei löydy kotoa! Metallikuppi on testattu uutena.(3/12)

Erilaiset ruokailupaikat: Uusia ruokailupaikkoja ovat oman kodin kylppäri, oma häkki, vanhempien piha sekä agilitykenttä. (6/12)

Erilaiset koirakontaktit: Tämän viikon koirakontaktisaldoon laskettaneen Beea-siskon tapaaminen sekä Aisla-grontun moikkaus. (2/12)

Erilaiset yksinolohetket: Oikesti tähän pitäisi laskea vain ne kerrat, kun pentu on oikeasti yksin ja ajallisesti 5-45 minuuttia. Meidän kohdalla lasketaan kyllä nuo oikeasti yksin ollut hetket, mutta yksinolon pituuteen en nyt kiinnitä huomiota. Yksi Lysti oli tällä viikolla vielä toisen kerran. (2/12)

Erilaiset hihnalenkit: Ollaan kamalan laiskoja hihnalenkkeilijöitä. Lysti osaa käyttäytyä hihnassa niin nätisti, että olkoot ennemmin irti vaan ;) Hihnassa ollaan kuitenkin oltu Linnanpuistossa pariinkin otteeseen, agilitykentällä kaksi kertaa sekä Hämeenlinnan keskustassa kerran. (6/12)

Vitsit oikeasti, kun osa näistä kohdista tuntuukin vaikealta toteuttaa. Ja itse on kyllä helposti huomattavissa, mihin asioihin on itse keskittynyt enemmän ja mihin vähemmän ;)

2 kommenttia:

 1. Mulle tuli mieleen muutama mahdollinen outo (?) ruoka-astia:
  - maksalaatikon tms. foliovuoka
  - jogurttipurkki tai vastaava kapea ja korkea astia, toki sellainen, jonka pohjalle Lystin kieli ylettyy
  - tavalliset lautaset, sekä syvä että matala
  - kattila

  VastaaPoista
 2. Hei loistavaa, kiitos näistä! En ymmärrä, miten oma pää voikin löydä näin tyhjää :D Raejuustopurkki onkin tuossa heti tyhjänä, sen voisi ainakin ottaa hyötykäyttöön. Ja kattila löytyy myös! Joku folivuoka olisikin hyvä, samoin jogurttipurkki. Noita vaan heikosti itselle kertyy, joten täytyy haalia muualta :D

  VastaaPoista