Sivut

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tyhjä mieli, tyhjä pää

Tänään otettiin viimeiset kunnon tokotreenit ennen viikonlopun koetusta. Epätoivo lientyi hieman: otettiin liikkeet kokonaisina, joka liikkeen jälkeen palkka.

Seuraaminen jees, itse asiassa kokonaisuudessaan aikas kivaa! Käännöksetkin toimivat ihan eri tavalla kuin aiemmin, kun opettelin itse oikeat askeleet ;)

Jäävät hyvät.

Luoksetulo jees! Aivan loistavaa, stoppi vähän hidas, mutta parempi kuin aikoihin! Lisäksi ekaa kertaa kutsuin pysähdyksen jälkeen luo, vähän empi ja lähti ravilla, mutta kivalla vauhdilla tuli lopulta, kun vähän innosti.

Kaukot mahtavaa! Toimivat ekasta käskystä kaikki vaihdot. Istumiset inasen vajaita, mutta aivan sama tässä vaiheessa - kunhan nousee!

Hypyssä vaati kaksi istumiskäskyä ja kaksi paluukäskyä, saa nähdä kuinka käy...

Nouto ihan katasrofaalinen. Liian kuuma, ei suostunut kantamaan kapulaa kunnolla ja veti ihan leikiksi koko homman. No, viikonlopuksi luvattu sadetta, josko se helpottaisi tuskaa...

Enpä oikein tiedä, mitä ajatella. Periaatteessa olen tyytyväinen tämän päivän treeneihin, mutta kokonaisuudessaan pettynyt siihen, miten huonosti avo-pakka on lopulta saatu kasaan. Helatorstain jälkeen olimme mielestäni jo hyvässä vaiheessa ja jäljellä oli enää pikkuviilauksia, ja nyt tuntuu että paketti hajoaa toisesta päästä sitä mukaa, kun toisen pään saa kursittua kasaan. Huoh. Jos lauantain tekeminen on tätä tasoa, olen tyytyväinen. Tuloksissahan tuo näkyy kyllä kovinkin heikkona osaamisena, siitä ei tässä vaiheessa pääse mihinkään. Ehkäpä tuon kokeen jälkeen otetaan pieni hengähdystauko treeneihin ja katsotaan, jaksetaanko elokuun kokeeseen kuitenkaan treenata tosissaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti