Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

Jos osaa, osaa.

Enne on maailman pätevin. En pääse yli enkä ympäri siitä, miten hienosti napero on toiminut viime päivien aikana!

Tiistaina olin töiden puolesta nuorten koiraleirillä, jossa kävin esittelemässä ja ohjaamassa tokoa. Enne on mallikoirana, kun kerroin nuorille tokosta ja esittelin liikkeitä. Epsan oli hieno ja teki melkein niin kuin halusin! Seuraaminen parin huomautuksen jälkeen tosi hyvä ja käännökset ihan huippuja! Jäävät hyvät. Luoksetulossa kyttäili takapalkkana ollut palloa ja kääntyi poikittain odottaen vapautusta. Lopuksi hyvä suoritus. Nouto ihan kamala. Kaukoissa nousi ekalla, jes! Otettiin muutama toistokin ilman palkkaa, nämä hyviä. Lisäksi Enne totta kai esitteli juoksu- ja hepulitaitojaan ;) Nätisti malttoi myös pysyä aloillaan, kun kerroin tokosta.

Illan aikana otettiin myös muutamaan otteeseen agilitypyöritystä kolmella hyppyesteellä ja yhdellä putkella. Tosi kivasti hakeutui esteille ja kuunteli! Suorastaan hämmentävän kitkattomasti sujui, mitä nyt muutama oma ohjauskämmini vähän aiheutti vääriä tulkintoja...


Eilen oltiin aksaamassa ihan oikeasti, ja voi miten pätevä ipana olikaan matkassa! Kerrankin suunnittelemani ohjauskuviot toimivat edes suunnilleen. Uskaltauduin riskillä menemään tosi paljon edelle, ja sehän kannatti! Radalla oli kepit, mutkaputki, pussi ja sen jälkeen hyppy 90 asteen kulmassa pussiin nähden. Enne irtosi putkeen hyvin, ohjautui pussiin sen takaa ja ehdin näppärästi tehdä suunnittelemani valssin ennen hyppyä. Hieno epeli! Hyvillä mielin lähti siis ilmo Luopioisten kahdelle radalle viikon päähän.

Kuvia tiistailta tullee lisää, ainakin kameran kanssa räpsittiin aika ahkerasti otoksia meidän tokosetistä.

Juhannuksena me aksataan ja otetaan rennosti. Ja yritetään kai vähän tokoillakin. Rentouttavaa juhannusta kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti