Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Kirjoittamisen vaikeus

Kyllä nyt osaa tämä päivittäminen olla vaikeaa! Moneen otteeseen sitä miettii ja pähkäilee, mutta mitään ei saa ylös asti. Osasyynä tähän on se, että kun työpäivät kuluvat koneella, pyrin viimeiseen asti olemaan avaamatta konetta enää kotona - luulisi elämään mahtuvan muutakin! (Ainakin känny ja sitä kautta FB....)

Ollaan treenailtu ihan kivasti. Tokoilu on jäänyt vähän agilityn jalkoihin, mutta mitäpä sen väliä - pääasia, että kivaa tekemistä on riittävästi. Treenit ovatkin sujuneet viime aikoina kivasti, ja ipanan työskentelyyn on saanut olla tyytyväinen. Koska tokokokeisiin pääseminen on tällä hetkellä mitä ilmeisimmin käytännössä mahdotonta, päätin että avaamme aksakisauramme vielä kevään hallikisoissa, huh! Hyllyjä hakemaan siis ;)

Varsinaisten treenien lisäksi ollaan temppuiltu (visio koiratanssiohjelmasta on edelleen päässäni...). Lisäksi avattiin talven lumikenkäkausi käymällä tunnin lenkki jäällä ja golfkentällä. Eps sai juosta vapaana liinan kanssa, mutta omien pakaralihasteni ja Enteen kaikkien lihasten rasituksenkesto oli mitä ilmeisimmin hyvin eri luokkaa. Kivaa oli kuitenkin, lisää tällaisia siis!

Tämän illan seuranani on ollut kovin krapulainen koira: kävin kuvauttamassa Entsun selän, lonkat ja kyynärät. Terveen paperit tuli, nyt odotellaan vielä Kennelliiton lausuntoa (uteliaisuuttani lähinnä, tuo ell:n lausunto kun minulle jo riittää). Tosi kiva juttu tämä! :)

Seuraavat kolme viikkoa ovat ihmiselämällä liiankin hektisiä, joten kovin tarkoista päivityksistä lienee turha edes haaveilla. Joskus tulevaisuudessa toivoisin olevani töissä yhdessä paikassa niin, ettei tällaisia piikkejä tulisi... Mutta toisaalta, enpä näitä "ylimääräisiä" töitä poiskaan antaisi, joten turha valittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti