Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Kiire!

Viime aikojen tunnussanamme käykin ilmi jo otsikosta - välillä on saanut juosta pää kolmantena jalkana, toisinaan lähinnä pää kainalossa ehtiäkseen joka paikkaan. Toivottavasti pian helpottaa, ainakin tämä viikko näyttää vielä varsin... tuskaiselta.

Ollaan kuitenkin treenattu aktiivisesti - ja kokonaisuudessaankin ollaan saavutettu jonkinmoinen zen-tila, jonka seurauksena kotioloissa voidaan rentoutua ja maata äksänä kumpikin tahollaan - ulkona ja treeneissä sitten rellestetään.

Vetotreenit ovat jääneet vähemmälle säästä ja omasta laiskuudestani johtuen. Enne käväisi valjakossa juoksemassa kerran, muutoin ollaan menty pyörällä ne vähät kilometrit, mitä ollaan saatu aikaiseksi. Tänään juoksulenkillä huomasin ensimmäistä kertaa aikoihin, että vetohalut nousivat pintaan - vaan nätisti ipana silti malttoi hölkötellä rauhaksiin.

Agilitya ollaan treenattu ja edistytty huimasti! Nyt parit viime treenit ovat kuitenkin saaneet vanhan ikävän hepulitavan nostamaan päätään, ja tänään kuppi menikin sitten kunnolla nurin. Purkit olivat tietysti kotona (miten niin ne eivät sieltä asti auta?!), joten koiraa kohti lensi jesarirulla. Ei ihan niin toimiva, mutta katkaisi juoksemisen. Keskiviikon treeneihin siis purkit mukaan ja kunnon kohtaus päälle, jos hepuli missään määrin ponnistelee pinnalle.

Muutoin aksailut sujuvat kivasti, pujottelu menee mukavasti ja viime keskiviikon treenien ongelmakohtaan - esteiden takaa kiertämisiin - ollaan puututtu todenteolla. Eiköhän nekin ala pikkuhiljaa sujua :) Seuraava haaste onkin sitten irtoamisen harjoittelu, se tuntuu unohtuvan aina niin treeneistä kuin Entsun päästäkin. Puuh.

Tokossa olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja koeilmokin lähti matkaan :) Valitettavasti ko. koe oli kuitenkin täynnä, joten seuraava tuloksenhakuretki saa vielä odottaa. Toivottavasti pian päästään kuitenkin jo koekehiin, meininkin nimittäin näyttää h-y-v-ä-l-t-ä! Pariin otteeseen ollaan tehty kisanomainen treeni, toisella kertaa liikkuroituna. Pääasiassa tosi kivaa tekemistä, kyllä tuolla tasolla pitäisi (ykkös)tulos saada! Katsotaan, koska mahdutaan mukaan kisailuihin katsomaan, miten oma jännitys muuttaa suoritusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti