Sivut

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Työvoitto!

Mahtavaaaaa! Treenasimme tänään olohuonetokoa, jossa aiheina olivat tunnari ja nouto. Enne oli maailman mainioin molemmissa!

Tunnarissa pyysin ensin ihan vaan tuomaan kapulan, ja kyllähän se luonnistuu. Sen jälkeen tehtiin kolme toistoa niin, että Enne etsi kapulan olkkarista. Piilot olivat melko helppoja ja ohjeistin oikeaan suuntaan. Ipana otti nenän käyttöön ja tuhinan seurauksena kapula löytyi joka kerta, loistavaa! Mahtavinta tässä on se, että tuo haistelu liittyy näin helposti mukaan kapulaan, tästä on hyvä edetä pidemmälle :)

Noudossa teemana oli istuminen. Ensin muutama pito istuen, hyviä. Herkästi Enne alkaa laskea päätä ja kapula suussa ällöttää, mutta pitää hetkisen kyllä. Treenattiin myös istumista kapulan kanssa, siis seisomasta istumaan siirtymistä. Tämähän on Haaste isolla H:lla. Ensin avustettuna, pidin itse kapulasta kiinni ja Enne sai keskittyä istumiseen painavan kapulan sijaan. Herkästi päästi hetkeksi kapulasta kokonaan irti ja otti sen takaisin suuhunsa istuessaan. Saatiin kuitenkin kuin ihmeen kaupalla kaksi mahtavaa toistoa, joissa Enne istui ITSE kapulaa pitäen! Näitä saatiin tahkota ja haastavaa se oli, mutta lopputuloksena kaksi onnistunutta suoritusta. Jes! Näiden väliinkin mahtui paljon säätöä (mm. se maahanmeno), joten selvä homma tämä ei missään tapauksessa ole. Kunnon bileet pidettiin kuitenkin kummankin onnistumisen jälkeen, joten ehkäpä pikku-E alkaa jossain vaiheessa huomata, että kapulan kanssa istuminen on HUIPPUA!

Toivottavasti seuraavista treeneistä saa kirjoitella samoilla fiiliksillä, nyt me lähdetään pihalle nuuskuttelemaan raksuja maasta :)

ps. Ollaan muuten päästy taas kiinni juoksulenkkien makuun, joskin erityisesti lämpimillä keleillä vauhti on etanatyylistä (itse hölkkäilen ja Enne kävelee). Ennen juhannusta unohdin ottaa kuonopannan mukaan mennessäni vanhempieni luo kylään, joten käytiin lenkillä talutusvaljaiden kanssa. Kyseinen lenkki sujui niin hienosti, että ollaankin tehty molemmat tämän viikon hölkkäilyt valjaissa - kivempaa meille molemmille. Keskiviikkona pingottiin oikein kunnolla, ja Ennekin sai ravata koko lenkin (ja piru, että tuon kanssa saa oikeasti JUOSTA, että nostaa raville!). Tänään käytiin himppasen rauhallisemmalla tahdilla kutosen lenkki, onpa kiva päästä oikeasti liikkumaan ja saada vielä Eps mukaan touhuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti