Sivut

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kisakausi lähenee!

Tänään lähti ensimmäinen ilmoittautuminen kauden kisoihin. Kausi startataan Toivakan Robur Sprintissä heti 8.-9.1.2011. Sen jälkeen kisakauden osallistumiset ovat vielä vähän avoinna, mutta näillä näkymin kausi jatkuisi osaltamme Ruuhirodin Ruuhikierroksella 19.−20.2., Äkryn Ähellyksellä (kilpailukoe & käyttökoe?) 26.−27.2. ja Ohkolan talvikisoilla 5.−6.3. Kauden tavoitteena on saavuttaa REK2-tulos.

Todellisuus osallistumisten suhteen voi toki olla taas aivan jotain muuta... ;)

Viimeisin treenimerkintäkin on jäänyt kirjaamatta, eli maanantaina kävimme ajamassa 12 km lenkin. Enne juoksi johdossa vaihtelevalla menestyksellä - väsyttyään sitä alkaa kiinnostaa turhan paljon ympäröivä maailma, joten toistaiseksi poika saa siirtyä puurtamaan pyöräpariin. Nätisti ipana kuitenkin johti porukkaa umpihangessakin, joten missään tapauksessa ei treeni mennyt hukkaan kuitenkaan.

(ps. Pahoittelen kirjotusvirheitä tekstissä, kirjoitan vieraalla koneella, jonka näppiksen kanssa en tule näemmä kovin hyvin toimeen...)

3 kommenttia:

  1. Haha, pitää siis koittaa bongailla Toivakassa, jos suunnitelmat toteutuvat ni ite oon paikalla handlerin hommissa. :D

    VastaaPoista
  2. Jos bongaat mut, tuu ihmeessä nykimään hihasta! Tuletko koirien kanssa vai ilman? Jos sulla on Pihla narun päässä, mä ainakin löydän teidät taatusti! Nimim. jaa mikä pentukuume? ;)

    VastaaPoista
  3. No omien hurttien mukaan ottaminen on vielä hiukan auki, että mahtuvatko muun lauman kanssa kyytiin vai ei. :D Mutta jos bongaat ensin niin teretulemast nykimään hihasta myös.

    VastaaPoista