Sivut

torstai 23. joulukuuta 2010

Joulu on täällä!Toivotamme kaikille lukijoille Riemukasta Joulunaikaa ja Upeaa Uutta Vuotta!

Normaalisti jaksan, ehdin ja haluan panostaa kunnon jouluntoivotuskuviin. Tänä vuonna joulunalusaika on kuitenkin ollut niin hektistä (ja tokihan sain vielä joulun kunniaksi kunnon flunssan tyyppiä "keuhkot pihalle"), ettei kuvaamisesta yksinkertaisesti ole tullut mitään. Parhaimmillaan kamera on ollut jo käsillä, mutta joko ulkona on ollut jo liian pimeää tai vaihtoehtoisesti kameran akku on ollut loppu.

Normaalielämästämme tässä samalla sen verran, että Enne on viimeisen viikon aikana päässyt tutustumaan niihin pikkukoiriin, hevosiin kuin kissoihinkin. Kaikki tapaamiset sujuivat mallikkaasti, ja erityisesti Mustis-kissa olisi oma-alotteisesti halunnut olla lähempikin kaveri Enteen kanssa. Kovasti kiehnäsi ja puski ipanaa, mutta sen läheisimmiksi en uskaltanut poikia päästää kuitenkaan ;)

Tiistaina kävimme ajamassa vajaan 30 km lenkin, joka Enteen osalta sujui kohtuullisen hyvin. Aluksi laitoin Epsun johtoon, josta se vaihtoi pyörään jo ehkä ensimmäisen viiden kilometrin jälkeen. Jostain syystä epävarmuus juosta vanhemman uroksen edellä on kasvanut ylitsepääsemättömäksi. Lopussa toinen johtajista alkoi väsyä siihen malliin, että laitoin Enteen pitämään vauhtia yllä, ja se sujuikin taas oikein mukavasti. Kyllä siitä vielä johtaja tulee, kärsivällisesti vain lisätreeniä ;) Ainiin, ja samaisella lenkillä Enne teki myös ensimmäistä kertaa tarpeensa vauhdissa, jee!

Nyt flunssa ja kylmät kelit yhdistettyinä rajoittavat ajopuuhia, mutta huomenna katson vielä lämpötilaa ja teen päätöksen joulutreeneistä. Jos on liian kylmä, siirrymme viettämään (toivottavasti) rentouttavaa joulua - toivottavasti myös te muut teette samoin!

1 kommentti:

  1. Rauhallista joulun aikaa ja riemukkaita rekiretkiä vuodelle 2011 toivottaa Tuiskutievan väki

    VastaaPoista