Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Lenkkiä ja leikkejä

Suuntasimme aamuvarhaiselle Enteen kanssa kohti Hirsimäkeä ja aamulenkkimaastoja. Seuraksemme saimme Kuisma-"papan" ja Dooris-äidin sekä tietysti kasvattaja-Suvin. Eilisen koirapuistoilun jälkeen odotin mielenkiinnolla Enteen suhtautumista koiriin, mutta pikkuinen oli nätisti eikä (fiksu kun on) edes yrittänyt isotella vanhemmilleen. Kiersimme n. 10 km lenkin metsäisissä maisemissa ihmisiä ja koiria ohitellen. Koska Enne on viime aikoina käyttäytynyt varsin vaihtelevasti koirien ohitustilanteissa, teimme ohitukset Dooriksen kävellessä Enteen ja vieraan koiran välissä mallia näyttäen. Toimi - Enne marssi ohi kiinnittämättä huomiota muihin nelijalkaisiin. Toivottavasti sama tahti jatkuu kotonakin! (tosin viime aikojen onnettomat ohitusesityksemme ovat lähes poikkeuksetta johtuneet vastapuolesta, ihmiset kun päättävät laskea koiransa leikkimään puhumatta asiasta sen enempää - mitä sillä nyt on väliä, että Enne ei saa leikkiä vastaantulijoiden kanssa...)

Lenkin jälkeen pieni olikin ihan puhki - kerrankin! Syömään jaksoi sentään nousta, mutta jatkoi ruokailun jälkeen tyytyväisenä uniaan.


Retkipuolta: muutaman viikon takaisen Oulanka-retken jälkeen kuume jatkaa retkeilyä nostelee päätään entistä innokkaammin. Josko sitä tänä kesänä pääsisi vielä vähintään Evolle, mahdollisesti myös Repovedelle vaeltelemaan... Myös ruskavaellus kiinnostaisi kovasti, mutta siihen eivät rahkeet taida tällä hetkellä riittää. Katsotaan, katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti